Pri vseh vrstah je lahko določena specifika in ko vemo, kakšne so vaše želje in zakaj
travo potrebujete, z našo pomočjo pridete do vaše sanjske izbire.

Velikokrat se zgodi, da teren pripravite sami, odkopljete zemljo, nasujete pesek, težavo pa imate pri utrjevanju podlage, saj nimate na voljo strojev.
Tukaj vam pridemo na pomoč. Z vibro ploščo utrdimo vaš teren, vi pa brez skrbi potem nadaljujete svoje delo ali pa tudi mi položimo umetno travo.

Vzdrževanje trave

Po končani zimi, ko je na umetni travi ležal sneg je travo potrebno spet dvigniti.

Sposebnim pripomočkom pridemo na vaš dom, opravimo delo in vi uživate celo leto v
negovani travi.

Res prijazno osebje, hitra dostava in res kvalitetna podlaga 👌

Tjaša R.

Odlična investicija ni nam žal, saj dnevno uživamo na umetni travi na terasi ob druženju in☕. Priporočam vam nakup da boste lahko tudi vi uživali

Suzana O.

Zadovoljen z nakupom umetne trave, pri kateri se že na prvi pogled vidi, da je boljše kvalitete od tistih, ki so uvožene iz Kitajske. Glede na to, da je to nekaj, kar ne kupiš vsak dan, se mi zdi smotrno, da kupiš izdelek boljše kvalitete. Priporočam nakup👍

Robert Š.

Priporočam zelo. Imam na zastekljenem balkonu že 4 leta. Kljub dnevni hoji po njejin dvema muckoma, je še vedno kot nova, toplejša od ploščic in kar je poglavitno zame, enostavna za čiščenje s sesalcem.

Nina

Super trava, uživamo s kavico na njej na terasi. Zelo trpežna, preživi norenje malih otrok

Maja V.

Pišite nam!

Izpolnite obrazec, v sporočilo pa napišite za katere namene bi uporabili umetno travo in lažje vam bomo svetovali pri pravi izbiri za vas.