NAJBOLJ POGOSTA VPRAŠANJA

Umetna trava je nedvomno boljša izbira glede vzdrževanja v primerjavi z naravno travo iz več razlogov. Prvič, umetna trava ne zahteva redne košnje, zalivanja ali gnojenja, kot to zahteva naravna trava. To pomeni, da ni potrebno porabljati časa, denarja in energije za te dejavnosti, kar je velik prihranek za lastnike. Poleg tega umetna trava ostane vedno enakomerno zelena in urejena skozi vse leto, brez nevarnosti rumenenja ali sušenja, kar je pogosto težava pri naravni travi, zlasti v sušnih obdobjih ali v zimskih mesecih.

Vzdrževanje umetne trave je preprosto in brezskrbno. Za čiščenje umetne trave je potrebno le odstranjevanje listja, iglic in drugih nečistoč s površine, kar lahko enostavno opravite s puhalnikom ali ščetinasto krtačo. Občasno lahko tudi preprosto splaknete umetno travo z vodo, da jo osvežite in očistite. Ni potrebe po uporabi herbicidov, pesticidov ali drugih kemikalij, kar je tako okolju kot tudi hišnim ljubljenčkom prijazno.

Umetna trava je odlična izbira tudi za hišne ljubljenčke. Zaradi svoje trpežne in enakomerne površine je idealna za igro in zabavo vaših ljubljenčkov. Poleg tega je enostavno čistiti, zato se lahko izognete težavam z umazanimi tačkami in blatom, ki bi jih lahko prinesli v hišo.

Trava se polaga na vse trdne površine. Asfalt, beton, tlakovce, pwc plošče, ploščice, utrjen pesek.
Umetne trave na terasah, balkonih ni potrebno pritrditi, razen v primeru odprtih teras in na vetrovnem območju. Na zunanji površini umetno travo pritrdite s posebnim lepilom in lepilnim trakom, uporabljajo se tudi posebne sponke, ves material lahko dobite pri nas.
Kadar je na vašem terenu rastje, ga je najprej potrebno odstraniti. V zavihku imate natančna navodila po korakih. Seveda se priprave terena lahko lotite sami. V kolikor pa nimate vibro plošče za utrditev terena pa nas pokličite in od te faze naprej lahko prevzamemo mi.
Včasih je potrebno travo položit iz več delov, pri tem je potrebno paziti, da so travnata vlakna obrnjena v isto smer, da so spoji manj vidni in ni razlike v barvi. Spoje lahko rešimo s posebnimi sponkami, ki so na voljo pri nas.
Sonce ne pobledi trave. Na UV zaščito imate 8 let garancije.
Ja, vse vrste trave so brez kadmija in svinca, zato so varna izbira za otroke, priporočamo pa take z višjimi travnatimi laski, da res zagotavljajo mehkobo.
Pasji urin ne uniči umetne trave. Enostavno sperete s tekočo vodo.
Ne, klor iz bazena ne uničuje umetne trave
Za pod bazen svetujemo trave z višjimi travnatimi laski, da vam bo nudila tudi mehkobo in udobje, ko boste stopili iz bazena.
Umetna trava se shranjuje v roli široki 2m. Po dolžini pa lahko režemo po potrebi, glede na vašo površino.
Cena je odvisna od višine in gostote travnatih laskov. Za cenik nas brez skrbi kontaktirate in vam ga pošljemo po mailu. Imamo pa na voljo trave vseh cenovnih razredov in verjamemo, da bomo našli udobno in pravo za vsak žep.