OPIS: 

Letošnji hit bo zagotovo Belvedere. Podobno kot trava Wonder plus ima šive speljane tako, da so travnati laski pokončno in se ob pritisku poravnajo sami. Od Wonder plusa je višja, visoka je 35mm in zaradi tega nudi še večje udobje. Na pogled trava deluje skoraj prestižno, a zaradi kratkih prepletenih rumenih laskov neverjetno naravno.

Belvedere je prava izbira, če opremljate teraso ali balkon na katerem preživite veliko časa ali pa ob bazenu, kjer poleti uživate proste trenutke. Ta zelenica bo v atriju ali na dvorišču pred hišo zagotovo privabljala poglede sosedov. Užitek, mehkoba, lepota so zagotovljeni. Otroci bodo na tej umetni travi zagotovo uživali. Minimalno je tudi vzdrževanje, primerna je za notranjo in zunanjo površino.

Prepušča 60L/m² vode skozi odtočne kanalčke.

Odlična izbira za vaš dom.


NAMEN:

Za vizualno polepšanje in zaščito vseh vrst zunanjih in notranjih površin. Za vrt, balkone, terase, bazene, otroška igrišča, razstavne prostore, lokale, šotore, počitniške hišice in podobno.

GLAVNE PREDNOSTI:
UV obstojna. Tudi po več letih uporabe ne spremeni barve in ne obledi. Netoksična in zdravju varna. Ne vsebuje svinca in kadmija. Hitro se suši, ne vpija in ne zadržuje vode. Enostavna za namestitev in vzdrževanje. Izredno gosta in prijetna na dotik.