Alegro plus – 42mm

Alegro Plus je umetna trava, ki navdušuje s svojim naravnim videzom in praktičnimi lastnostmi. S kombinacijo temno zelene barve, svetlih in temnih rjavih las ter prepletenosti, ustvarja videz prve spomladanske trave, ki osveži vsak prostor.

Povpraševanje
13 Kategorija:
SHARE

Opis

 

Višina in udobje:

S 40mm visokimi travnati lasmi je mehka na dotik in zagotavlja udobje. Zaradi zračnosti je primerna za uporabo pod otroškimi igrali, saj lahko ublaži morebitne padce.

Vsestranskost:

Uporabna je za različne površine, kot so dvorišča, terase, balkoni, pa tudi notranji prostori. Zaradi mehkobe je primerna tudi za hišne ljubljenčke in otroke.

Trajnost in odpornost:

UV obstojna je, kar pomeni, da ne spreminja barve ali ne obledi tudi po več letih uporabe. Poleg tega je netoksična in varna za zdravje, hitro se suši ter ne zadržuje vode.

Enostavna namestitev in vzdrževanje:

Izredno gosta struktura omogoča enostavno namestitev, poleg tega pa je tudi prijetna na dotik. Minimalno vzdrževanje je potrebno, kar olajša skrb za okolje, kjer je nameščena.

Alegro Plus je odlična izbira za vse, ki si želijo estetsko privlačno in funkcionalno rešitev za svoje zunanje ali notranje prostore. Zasnovana je tako, da zagotavlja dolgotrajno lepoto in udobje, hkrati pa je prijazna do okolja in zdravja.

 

Specifikacija

DETEX PREJE

13.200 Dtex / 16 slojev

DOLŽINA ROLE

Približno 25 tekočih metrov

PREMAZ

SBR latex; cca 800 gr/m2

PRIMARNA PODLOGA

100% P s podlogo proti zdrsu

ŠIRINA ROLE

2m ali 4m

ŠIVI NA M2

17500

VIŠINA

42mm

PREPUSTNOST VODE

cca. 60 litrov / m2

TEŽA VLAKNA

cca.3000/m2