Florence – 20mm

Predstavljamo vam FLORENCE 20 – našo osnovno umetno travo, ki bo vašim površinam podarila naraven videz nizko pokošene zelenice:

Povpraševanje
1 Kategorija:
SHARE

Opis

Estetska preobrazba:

S svojo višino 20 mm in realističnim videzom nizko pokošene zelenice, bo FLORENCE 20 vašim zunanjim in notranjim prostorom dodala čar in urejenost.

Univerzalna uporaba:

Primerna je predvsem za zelene strehe, podlage za bazene ter vse površine, ki si želijo estetske preobrazbe in urejenega videza.

Zaščita in estetika:

Namenjena je vizualnemu polepšanju in zaščiti vseh vrst zunanjih in notranjih površin, od vrtov, balkonov, teras, bazenov, otroških igrišč, razstavnih prostorov, gostinskih lokalov, šotorov do počitniških hišic.

Trajna barva in odpornost:

Zahvaljujoč svoji UV obstojnosti bo FLORENCE 20 ohranila svojo barvo tudi po več letih uporabe, brez občutnega bledenja.

Varovanje zdravja:

Kot vsi naši izdelki, je tudi FLORENCE 20 netoksična in varna za uporabo, saj ne vsebuje škodljivih snovi, kot sta svinec in kadmij.

Enostavno vzdrževanje:

Hitro se suši, ne vpija vode in ne zadržuje vlage, kar olajša njeno vzdrževanje. Enostavna namestitev pa bo poskrbela, da bo vaš prostor kmalu oživel v vsej svoji lepoti.

Naročite FLORENCE 20 že danes in uživajte v estetskem preoblikovanju vaših prostorov brez nepotrebnega truda!

Specifikacija

DETEX PREJE

5500Dtex/14 slojev

DOLŽINA ROLE

Približno 30m tekočih metrov

PREMAZ

SBR latex; cca 590 gr/m2

PRIMARNA PODLOGA

100% P s podlogo proti zdrsu

ŠIRINA ROLE

2m ali 4m

ŠIVI NA M2

7200

VIŠINA

20mm

PREPUSTNOST VODE

cca. 60 litrov / m2

TEŽA VLAKNA

cca.1285g/m2