Natural – 50mm

NATURAL 50mm je prestižna umetna trava, ki izžareva eleganco in udobje v pravem pomenu besede. S svojimi 50 mm visokimi travnati lasmi ponuja nebeško mehkobo in udobje, hkrati pa je zelo zračna. Zelenica ima enakomeren videz, ki spominja na lepo pokošeno naravno travo.

Povpraševanje
17 Kategorija:
SHARE

Opis

Naraven videz in udobje:

Travna površina se ponaša z izjemno naravnim videzom, ki bo očaral vsakega opazovalca. Ob dotiku bo postala prva izbira za vaš dom, saj je mehka in udobna.

Vsestranskost:

Primerna je tako za notranje kot zunanje površine, kar omogoča uporabo na različnih mestih, kot so vrtovi, terase, balkoni, otroška igrišča, razstavni prostori in še več.

Trajnost:

Trava je UV obstojna in ohranja svojo barvo tudi po več letih uporabe, brez bledenja ali spreminjanja odtenka. Poleg tega je netoksična in zdravju varna, saj ne vsebuje škodljivih snovi, kot sta svinec in kadmij.

Enostavna namestitev in vzdrževanje:

Hitro se suši, ne vpija vode in ne zadržuje vlage, kar olajša čiščenje in vzdrževanje. Namestitev je enostavna, kar omogoča hitro in brezskrbno urejanje površine.

Natural 50mm je odlična izbira za tiste, ki si želijo ustvariti prestižen in udoben ambient v svojem domu ter hkrati uživati v naravnem videzu trave brez potrebe po rednem vzdrževanju. Zanesljiva je, trajna ter prijetna na dotik, kar zagotavlja dolgoročno zadovoljstvo in udobje.

 

Specifikacija

DETEX PREJE

18.800 Dtex / 20 slojev

DOLŽINA ROLE

Približno 25 tekočih metrov

PREMAZ

SBR latex; cca 760 gr/m2

PRIMARNA PODLOGA

100% P s podlogo proti zdrsu

ŠIRINA ROLE

2m ali 4m

ŠIVI NA M2

18000

VIŠINA

50mm

PREPUSTNOST VODE

cca. 60 litrov / m2

TEŽA VLAKNA

cca.2760g/m2