Natural – 60mm

NATURAL 60mm je vrhunska umetna trava, ki se ponaša z največjim prestižem v Sloveniji. S svojimi visokimi travnatimi laski, ki merijo kar 60mm, in izjemno gostoto ustvarja naraven videz, ki ga želite imeti v svojem domu.

Povpraševanje
19 Kategorija:
SHARE

Opis

Prestižen videz:

rava je nebeško mehka in udobna, kar zagotavlja vrhunsko udobje tako ob dotiku kot ob hoji po njej. Zelenica ima izgled lepo enakomerno pokošene trave, kar ji daje eleganten in prestižen videz.

Vsestranskost:

Primerna je tako za notranje kot zunanje površine, kar omogoča uporabo na različnih mestih, kot so vrtovi, terase, balkoni, otroška igrišča, razstavni prostori, lokali, šotori, počitniške hišice in še več.

Trajnost:

Trava je UV obstojna, kar pomeni, da tudi po več letih uporabe ohranja svojo barvo brez bledenja ali spreminjanja odtenka. Poleg tega je netoksična in zdravju varna, saj ne vsebuje škodljivih snovi, kot sta svinec in kadmij.

Enostavna namestitev in vzdrževanje:

Hitro se suši, ne vpija vode in ne zadržuje vlage, kar olajša čiščenje in vzdrževanje. Namestitev je enostavna, kar omogoča hitro in brezskrbno urejanje površine.

Natural 60mm je izbira za tiste, ki si želijo le najboljše za svoj dom. Z največjim prestižem in najbolj naravnim videzom je ta trava nepogrešljiva izbira za ustvarjanje udobnega in prestižnega okolja.

Specifikacija

DETEX PREJE

18.800 Dtex / 20 slojev

DOLŽINA ROLE

Približno 25 tekočih metrov

PREMAZ

SBR latex; cca 760 gr/m2

PRIMARNA PODLOGA

100% P s podlogo proti zdrsu

ŠIRINA ROLE

2m ali 4m

ŠIVI NA M2

18150

VIŠINA

60mm

PREPUSTNOST VODE

cca. 60 litrov / m2

TEŽA VLAKNA

cca.3200g/m2