Sicore – 25mm

Predstavljamo vam SICORE 25 – našo osnovno umetno travo, ki bo vašim površinam dodala estetsko preobrazbo brez potrebe po udobju:

Povpraševanje
2 Kategorija:
SHARE

Opis

Estetska preobrazba:

S svojo višino 25 mm in svetlo zelenimi pokončnimi laski, prepletenimi z nizkimi rumenimi, bo SICORE 25 vašim zunanjim in notranjim prostorom dodal videz nizko pokosene zelenice, ki bo očarala vsakega opazovalca.

Univerzalna uporaba:

Primerna je predvsem za garažne kritine, podlage za bazene in vse površine, ki potrebujejo estetsko ureditev, vendar ne zahtevajo dodatnega udobja.

Zaščita in estetika:

Namenjena je vizualnemu polepšanju in zaščiti vseh vrst zunanjih in notranjih površin, od vrtov, balkonov, teras, bazenov, otroških igrišč, razstavnih prostorov, gostinskih lokalov, šotorov do počitniških hišic.

Trajna barva in odpornost:

Zahvaljujoč svoji UV obstojnosti bo SICORE 25 ohranila svojo barvo tudi po več letih uporabe, brez občutnega bledenja, kar zagotavlja dolgotrajno estetsko lepoto.

Varovanje zdravja:

Kot vsi naši izdelki, je tudi SICORE 25 netoksična in varna za uporabo, saj ne vsebuje škodljivih snovi, kot sta svinec in kadmij.

Enostavno vzdrževanje:

Hitro se suši, ne vpija vode in ne zadržuje vlage, kar olajša njeno vzdrževanje. Enostavna namestitev pa bo poskrbela, da bo vaš prostor kmalu oživel v vsej svoji lepoti.

Naročite SICORE 25 že danes in ustvarite estetsko privlačne prostore brez nepotrebnega truda!

 

Specifikacija

DETEX PREJE

6100 Dtex / 14 slojev

DOLŽINA ROLE

Približno 30m tekočih metrov

PREMAZ

SBR latex; cca 630 gr/m2

PRIMARNA PODLOGA

100% P s podlogo proti zdrsu

ŠIRINA ROLE

2m ali 4m

ŠIVI NA M2

10250

VIŠINA

25mm

PREPUSTNOST VODE

cca. 60 litrov / m2

TEŽA VLAKNA

cca.1385g/m2